Cotlet Cu Ciuperci
Info*Dificultate - usor
* Timp de preparare - 30 min
* Portii - 2 persoane
Ingrediente
- 250 g ciuperci champignon
- 2 linguri ulei extra vergin de masline
- sare
- piper
- 4 - 6 felii de cotlet de porc ( taiate f f subtire )
- faina alba
- 100 g smantana dulce
- Se curata ciupercile, se clatesc putin sub jetul de apa, indeparteaza piciorusul iar apoi le taiem feliute.
- Intr-o tigaie punem uleiul si adaugam ciupercile pentru a le cali.
- Cand apa din ciuperci sa mai evaporat adaugam feliile de carne date in prealabil prin faina. Le acoperim cu un capac iar din cand in cand le intorcem si pe o parte si pe cealalta.
- Imediat ce carnea sa fragezit adaugam smantana.
- Mai lasam 2 -3 min si adaugam sare si piper iar apoi stingem focul.
- Se serveste imediat impreuna cu un vin alb sec.
POFTA BUNA
Nessun commento:
Posta un commento