lunedì 28 giugno 2010

Scaloppine ai Funghi

Cotlet Cu Ciuperci
Info

*Dificultate - usor
* Timp de preparare - 30 min
* Portii - 2 persoane


Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei extra vergin de masline
  • sare
  • piper
  • 4 - 6 felii de cotlet de porc ( taiate f f subtire )
  • faina alba
  • 100 g smantana dulce
MOD DE PREPARARE
  • Se curata ciupercile, se clatesc putin sub jetul de apa, indeparteaza piciorusul iar apoi le taiem feliute.
  • Intr-o tigaie punem uleiul si adaugam ciupercile pentru a le cali.
  • Cand apa din ciuperci sa mai evaporat adaugam feliile de carne date in prealabil prin faina. Le acoperim cu un capac iar din cand in cand le intorcem si pe o parte si pe cealalta.
  • Imediat ce carnea sa fragezit adaugam smantana.
  • Mai lasam 2 -3 min si adaugam sare si piper iar apoi stingem focul.
  • Se serveste imediat impreuna cu un vin alb sec.
POFTA BUNA

Nessun commento:

Posta un commento