mercoledì 30 giugno 2010

Paste Gratinate

INGREDIENTE:
400 g macaroane
100 g sunca presata afumata
150 g branza cascaval
4 oua
2 ramurele de patrunjel
20 g fire ceapa verde
2 ramurele busuioc
2 dl smantana
60 g di parmezan ras
30 g unt
sare si piper dupa gust
94016THN.jpg1) Se taie cubulete sunca, se rade cascavalul se curata si se taie patrunjelul. Separat fierb pasta in apa deja firebinte si sarata, pasta trebuie sa raman semi dura. Imediat luata de pe foc se se raceste sub jetul de apa rece iar apoi se scurg bine.

94017THN.jpg2) Spargem ouale intru-un bol, adaugam sare dupa gust, putin piper daca dorim, patrunjelul si frunzele de busuioc, parmezanul ras, smantana si firele de ceapa verde taiata marunt. Amestecam bine tutul pana cand obtinem o pasta omogena iar cu aceasta condimentam pastele.

94018THN.jpg3) Tapetam un vas termoizolant cu bordura inalta de circa 20 cm cu o folie pentru copt iar apoi adaugam un strat de paste. Adaugam sunca una parte de parmezan si cascaval si asa continuam sa formam straturi pana cand se termina ingredientele.

94019THN.jpg4) Presaram parmezanul ras pe deasupra , adaugam untul ras si ele si punem bolul termoizolant in cuptorul incins la 180 gradi pentru 35 min.

94021THN.jpgImediat ce am scos din cuptor lasam pentru 5 min sa se aseze si servim.



POFTA BUNA

Nessun commento:

Posta un commento