giovedì 24 giugno 2010

Risotto Cu Spanac

Categoria
Felul intai
Timp
45 min
Dificultate
Usor
Coptura
Tuci

Ingrediente
Mod De Preparare
1 Se pune pe foc un ibric sau oala cu 750 ml apa in care se adauga 1-2 lingurite Magghi de gaina, se lasa sa dea in clocot si se ia de pe foc.

2 Intre timp curat usturoiul pe care il undesc in putin ulei de masline iar peste adaug orezul. torn putina zeama de gaina si mestec usor. Imediat ce sa evaporat zeama de gaina torn din nou zeama de gaina iar apoi ceapa verde taiata fin iar apoi spanacul spalat si taiat marunt. Mestec si adaug din cand in cand zeama de gaina pana cand fierbe orezul ( 20 min ).
3 Imediat ce am stins focul adaug doua cubilete de unt si parmezanul ras fin.

POFTA BUNA

Nessun commento:

Posta un commento